Zachts is mijn textielwerkplaats gevestigd in Zeeland. Op dit moment houd ik me vooral bezig met het ontwerpen van gebreide en geweven textiel, gemaakt van grondstoffen, die van nature voorkomen in mijn leefomgeving, zoals wol en vlas.

Textiel maken gaat voor mij over verbondenheid en connectie. Verbondenheid met het land waarop ik leef en waar de grondstoffen uit voortkomen. Connectie met de boeren, die het gewas verbouwen, of voor de dieren zorgen, die de vezels of kleurstoffen voortbrengen, welke de basis vormen van de textiel.

Maar ook verbondenheid met de mensen in vele culturen en mensen door de loop van duizenden jaren, die op ambachtelijke wijze textiel hebben gemaakt. Op het moment, dat ik een bepaalde binding weef, ben ik me er van bewust, dat er iemand, duizenden jaren geleden de creatieve mogelijkheid van dat specifieke weefsel voor het eerst heeft ontdekt. 

Op deze manier met textiel bezig zijn, geeft me een gevoel van rijkdom en vervulling. Het maakt, dat ik me bewust ben van alle energie, die door velen in het de loop van het proces is toegevoegd en de waarde die het daardoor heeft.